Wie zijn wij?

Mijn naam is Buurtbedrijf NuDe Toekomst. Ik ben nu bijna 5 jaar, en vindt het heel leuk om hier in de wijk aanwezig te zijn. Mijn plan is om mij hier permanent te vestigen. Ik vind het mooi om alle bewoners van de wijk aan mij te verbinden en samen iets moois in de wijk neer te zetten. Kom vooral kennis maken met mij!

Je kunt mij bereiken via alle enthousiaste mensen die zich aan mij verbonden hebben!

Mijn naam is Jolanda van der Meijde en woon al ruim 15 jaar met heel veel plezier in de Nude. Ik ben bezig met de structuur vorm te geven en te kijken welke mogelijkheden en kansen er zijn voor het buurtbedrijf.  Hoe kunnen bewoners aansluiten met hun talenten, hoe kunnen we samen een inspirerende plek gaan creëren. Als directeur bestuurders kan ik grote beslissingen nemen en iedereen een plek bieden binnen het Buurbedrijf Dit vind ik erg leuk om te doen, vooral samen met bewoners van de wijk.

Samen kunnen we van de Nude een nog mooiere en fijne, inspiratievolle wijk maken!

Hallo, mijn naam is Ruwan Claessen en woonachtig in de Nude. Ik help het buurtbedrijf met IT gerelateerde zaken. Verder vind ik het leuk om mensen te helpen en te begeleiden met IT oplossingen zoals hulp bij computer uitdageningen en waar op te letten als je een computer koopt.

Mijn naam is Tessa en ben bezig met mijn master ‘Communication, Health & Life Sciences’ aan de Wageningen Universiteit. Samen met Maureen heb ik me beziggehouden met deze website. Nu hou ik me samen met Isabel bezig met de social media en PR van het buurtbedrijf. We hopen hiermee nog meer buurtbewoners te bereiken en meer sociale cohesie in de wijk te creëren.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Buurtbedrijf NuDe Toekomst!