Wie zijn wij?

Mijn naam is Buurtbedrijf NuDe Toekomst. Ik ben nu bijna 1 jaar, en vindt het heel leuk om hier in de wijk aanwezig te zijn. Mijn plan is om mij hier permanent te vestigen. Ik vind het mooi om alle bewoners van de wijk aan mij te verbinden en samen iets moois in de wijk neer te zetten. Kom vooral kennis maken met mij!

Je kunt mij bereiken via alle enthousiaste mensen die zich aan mij verbonden hebben!

Mijn naam is Jolanda van der Meijde en woon al ruim 10 jaar met heel veel plezier in de Nude. Sinds een jaar ben ik nu  betrokken bij het buurtbedrijf. Ik ben bezig met de structuur vorm te geven en te kijken welke mogelijkheden en kansen er zijn voor het buurtbedrijf.  Dit vind ik erg leuk om te doen, vooral samen met bewoners van de wijk.

Samen kunnen we van de Nude een nog mooiere en fijne, inspiratievolle wijk maken!

Mijn naam is Cor Kooij. Ik ben meubelmaker en heb mijn werkplaats hierin in de Nude. Voor het buurtbedrijf hou ik me vooral bezig met klusbedrijf. En ik ben altijd op zoek naar de meest praktische oplossing voor de klussen.  Ik werk aan zowel grote als kleine opdrachten, zoals van een kastenwand tot een klein bureaulaatje. En ik ben groot voorstander voor herstel en hergebruik van materialen.

Samen met bewoners de klussen in de wijk aanpakken en praktische, mooie oplossing voor de vragen die mij gesteld worden

Mijn naam is Anne Walther en ik ben stagiaire bij het buurtbedrijf in de Nude.  Ik volg twee masteropleidingen; ontwikkeling en innovatie en communicatie, gezondheid en levenswetenschappen – en ondersteun Jolanda bij het opzetten van (communicatie-)structuren voor het project. Dat vind ik leuk om te doen, want zo kan ik de kennis van de WUR ook direct in de wijk toepassen.

Hallo, mijn naam is Ruwan Claessen en woonachtig in de Nude. Ik help het buurtbedrijf met IT gerelateerde zaken. Verder vind ik het leuk om mensen te helpen en te begeleiden met IT oplossingen zoals hulp bij computer uitdageningen en waar op te letten als je een computer koopt.

Mijn naam is Tessa en ben bezig met mijn master ‘Communication, Health & Life Sciences’ aan de Wageningen Universiteit. Samen met Maureen heb ik me beziggehouden met deze website. Nu hou ik me samen met Isabel bezig met de social media en PR van het buurtbedrijf. We hopen hiermee nog meer buurtbewoners te bereiken en meer sociale cohesie in de wijk te creëren.

Mijn naam is Isabel van Esch, ik studeer de bachelor Gezondheid & Maatschappij aan de WUR. Samen met Tessa ben ik verantwoordelijk voor de sociale media en PR. In lijn met mijn studie zet ik mij in om het welzijn in de wijk te verbeteren!

Wij zijn Sabine en Lisanne, oud en huidig student aan de Wageningen Universiteit. Binnen het buurtbedrijf houden wij ons bezig met de coördinatie van de Warme Schoollunch op basisschool OBS de Wereld in de Nude. Hierbij zijn meerdere partijen betrokken zoals Solidez, TSO Kinderstralen en de gemeente. Wij hopen dat met dit project de kinderen in de Nude gezonder gaan eten en kennis maken met (nieuwe) gezonde voedselproducten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Buurtbedrijf NuDe Toekomst!