Workshop Kimchi maken - Door Little Japan

Workshop fermenteren - maak je eigen kimchi!

Door Nollico van Little JapanDe workshop kan in het Nederlands of in het Engels gegeven worden, afhankelijk van deelnemers.

Wat ga je leren tijdens de workshop kimchi maken?
In deze workshop leer je alles over kimchi, de populaire gefermenteerde groente. Pittig, fris en waanzinnig smaakvol. Je zult ontdekken dat de smaakmaker enorm veelzijdig is en dat de variatie aan bereidingen enorm is. 

Je krijgt alle materialen & ingrediënten, en neemt na afloop je eigen pot kimchi mee naar huis! De prijs voor de workshop is €25 pp. De kimchi wordt gemaakt in de Wageningse Duurzame deelkeuken op Mennonietenweg 15A. De ingrediënten zijn biologisch en zo mogelijk lokaal. 

Stap voor stap:

  • Tijdens deze workshop komt zowel de theorie als de praktijk aan bod, zodat je snapt wat je doet én je skills opbouwt. Wat is kimchi? Waar komt het vandaan? 
  • Welke smaakmakers maken de echte kimchi?
  • Hoe weet je of je kimchi veilig is?
  • Alles handig stapsgewijs uitgelegd en gedemonstreerd.
  • Met de basistechniek in de vingers kun je onbeperkt variëren en je eigen recepten verzinnen.

19.15 uur inloop. 19.30 - 21:30 workshop.
Inclusief hapje & drankje. Geef je hieronder op!

Bekijk hier de instagram van Little Japan
Whatsapp Image 2025 09 09 At 18.46.56 (3)
shape1

Inschrijving

Geef je hier op voor workshop Kimchi Maken van Little Japan, vegan. Geef het aan als je glutenallergie hebt. Betaling kan pinnen / contant op locatie.