Kookworkshop: Pepernoten & Speculaasgeluk

Speculaas & Pepernoten kookworkshop

Dinsdag 17 nov, 19.00-21:00 uur. Inclusief hapje & drankje. In de Wageningse Deelkeuken, Mennonietenweg 15a.

Volg een workshop van chefkok Albina Pantschenko. Ze groeide op in Oekraïne, waar eten altijd centraal stond in het gezin. Ze werkte in verschillende restaurants en besloot uiteindelijk haar eigen pad te volgen, met een bedrijf waarin haar roots, liefde en creativiteit samenkomen. Met haar bedrijf Holistische catering & Gebak SoLeef kookt ze met hart en ziel, waarbij ze smaken en tradities uit verschillende culturen samenbrengt. Dat doet ze ook nog grotendeels suiker & glutenvrij. 

In deze feestelijke workshop leer je een kruidig deeg maken. Samen kneed, rol en bak je de heerlijkste pepernoten en speculaaskoeken, met ruimte voor je eigen creatieve draai. Aan het einde van de avond neem je deze zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis. Een workshop vol geur, smaak en warmte: Pepernoten & Speculaasgeluk! 

Albina verzorgt meer kookworkshops in de Wageningse Deelkeuken, kijk op onze agenda voor meer data. 

Lees hier meer over Albina, chefkok uit Ede
Gevulde Speculaas
shape1

Inschrijving

Geef je hier op voor de winterse workshop Pepernoten & Speculaasgeluk van Albina . Je ontvangt een mail met bevestiging. Betalen kan op de locatie, pinnen of contant.