Kookworkshop: Lang leve de Kool!

Lang leve de (zuur)kool!

Maandag 27 okt, 19.00-21:00 uur. Inclusief hapje & drankje. In de Wageningse Deelkeuken, Mennonietenweg 15a.

Volg een fermentatie workshop van chefkok Albina Pantschenko. Ze groeide op in Oekraïne, waar eten altijd centraal stond in het gezin. Ze werkte in verschillende restaurants en besloot uiteindelijk haar eigen pad te volgen, met een bedrijf waarin haar roots, liefde en creativiteit samenkomen. Met haar bedrijf Holistische catering & Gebak SoLeef kookt ze met hart en ziel, waarbij ze smaken en tradities uit verschillende culturen samenbrengt. Dat doet ze ook nog grotendeels suiker & glutenvrij. 

Deze editie: 'Lang Leve De Kool!'. In deze bruisende fermentatieworkshop ontdek je de kunst van het inmaken. Je ontdekt hoe veelzijdig kool is en leert verschillende soorten zuurkool maken, van klassiek tot verrassend gekruid, met alleen kool of met een combinatie van groentes. Alle recepten krijgen deelnemers mee en natuurlijk ook een pot met zelfgemaakte zuurkool!

Albina verzorgt meer kookworkshops in de Wageningse Deelkeuken, kijk op onze agenda voor meer data. 

Lees hier meer over Albina, chefkok uit Ede
Zelf Zuurkool Maken 2
shape1

Inschrijving

Geef je hier op voor de kookworkshop zuurkool maken van Albina . Je ontvangt een mail met bevestiging. Betalen kan op de locatie, pinnen of contant.